Victor Construct şi Electroalfa Internaţional vor moderniza Spitalul Judeţean

Spitalul Judetean

Cele două firme asociate au fost desemnate câştigătoare în urma licitaţiei la care s-au înscris  în total trei ofertanţi. Este vorba de grupul SC Victor Construct şi Electroalfa  Internaţional, SC Intra Com Construct SA Pantelimon Ilfov  şi asocierea SC Vamed România srl Bucureşti cu SC Valve Internaţional SA Brăila. Oferta firmelor din Botoşani a fost cea mai mare, respectiv 36 milioane lei, în timp ce oferta firmei din Ilfov a fost de 32 milioane lei. Preşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac, explică de ce nu a contat valoarea mai mică a contractului.

Această licitaţie s-a tranşat pentru suma de aproape 36 milioane lei. Chiar dacă ceilalţi doi ofertanţi au venit cu preţuri mai mici, din raportul de evaluare a rezultat că ofetele pe care le-au susţinut sunt şi inacceptabile şi nenconforme. Inacceptabile în sensul că nu sunt în concordanţă cu cerinţele de calificare cerute prin fişele de date şi neconforme pentru că nu răspund cerinţelor din caietul de sarcini„, a precizat Mihai Ţâbuleac.

Investiţia se ridică la 36 milioan lei şi vizează reabilitarea şi modernizarea spaţiilor pe care le deţine Spitalul Judeţean, precum şi a instalaţiilor. Reprezentanţii Consiliului Judeţean speră ca până la finele lunii mai, în cazul în care nu vor fi contestaţii, să fie încheiat contractul de execuţie. Durata de execuţie este de 36 luni. Separat, va fi organizată o altă licitaţie pentru dotarea spitalului, dotare care se ridică la 14 milioane lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *