Sapte familii care locuiesc cu chirie la Locativa vor fi evacuate din spatii

Sapte familii care locuiesc in imobilele  societatii Locativa vor ramane fara acoperis  deasupra capului din cauza ca nu si-au platit  chiria si utilitatile de ani buni, informeaza Tele M. Societatea a primit deja o hotarare devinitiva si  irevocabila, urmand a fi pusa in aplicare la finele  lunii martie.

"Pina atunci, nu putem sa facem evacuarea decit daca ei de buna voie si siliti de imprejurari parasesc locuintele. Dupa aceasta data, ii scoatem", a spus directorul Locativa, Florinel Gornea.

Desi chiria este modica, unul dintre cei vizati  pentru evacuare a reusit sa adune o datorie de peste 7.000 de lei. Asta inseamna ca el nu si-a  mai platit chiria de aproape cinci ani.  La fel  ca acesta mai sunt sase familii, care la sfarsitul  lunii martie vor fi scoase din locuinte.

"Am locatari care la Caminul Texila in ultimii cinci ani nu au facut nicio plata. Doi sunt care nu au facut nicio plata de cind locuiesc in camin, iar la ANL sunt locatari care au datorii de trei ani", a spus presedintele asociatiei de la Caminul Textila.

Datoriile catre principalii furnizori de utilitati se  ridica la un milion de lei, la Caminul Textila, si la  1.500.000 in cartierul ANL Cismea.

Castilio.JPG