Fostul prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, respins la examenul de admitere în avocatură. Ce punctaj a obținut!

examen, avocatura, magistratura, stiri, botosaniFostul prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani a fost respins la examenul de admitere în avocatură, susținut săptămâna trecută la București.

Raluca Stancescu, care a fost destituită din procuratură ca urmare a unor anchete penale în care era acuzată de săvârșirea unor fapte de corupție, a picat examnul cu 54 de puncte, în condițiile în care ar fi avut nevoie de minum 70 de puncte pentru a fi declarată admisă pe tabloul avocaților definitivi din Baroul Botoșani.

like facebook, stiri, botosaniStancescu a obținut cel mai scăzut punctaj la Drept Civilă și la Drept de Procedură Civilă, la care a obținut 7 și, respectiv, 8 puncte.

Fostul șef al Parchetului a dat examen de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice, sesiunea august 2018.

 

3 thoughts on “Fostul prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, respins la examenul de admitere în avocatură. Ce punctaj a obținut!

  1. Încă o dovadă că provocările la stat se fac după alte criterii decât competența.Cand a fost vorba de a face dovada cunoștiințelor a clacat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *