VIDEO & FOTO Proiect imobiliar inedit. Blocuri cu apartament de tip penthouse construit la marginea Botoșaniului

Green Hill Residence, Profi–IzoBek, stiri, botosani, imobiliare, cartier Compania Profi- Izo.Bek își continuă proiectele imobiliare din Botoșani, ea urmând să construiască, până în 2019, un complex rezidențial de lux la marginea municipiului Botoșani.

Reprezentantul societății, Beniamin Prisacariu, susține că noul ansamblu de locuințe va fi aliniat la standarde foarte moderne, el fiind unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte imobiliare derulate la Botoșani.

like facebook, stiri, botosaniProfi- Izo.Bek va ridica la Hudum, în imediata vecinătate a zonei de agrement Cornișa, complexul rezidențial Green Hill Residence, care va cuprinde două scări de bloc cu garsoniere (cu suprafață utilă de 40 mp), apartamente cu două (67 mp), trei (85 mp) și patru camere (93 mp), dar și un apartament de tip penthouse, cu o suprafață de peste 100 metri pătrați.

Green Hill Residence, Profi–IzoBek, stiri, botosani, imobiliare, cartier Plecând de idea spațiului personalizat, analizând foarte atent toți clientii cu care ne-am intersectat și nu numai, am strâns toate părerile și  informațiile din exterior și le-am pus în proiectul nostru Green Hill Residence. Este o investiție modernă adresată tuturor celor care îndrăznesc să creadă că pot avea o locuință modernă construită de o echipă responsabilă”, susține omul de afaceri.

Apartamentele vor fi repartizate pe două scări, cu câte trei etaje fiecare, ultimul fiind retras, el urmând să cuprindă apartamentul de tip penthouse. Fiecare scară va dispune de lift, care va asigura și accesul persoanelor cu handicap.

Green Hill Residence, Profi–IzoBek, stiri, botosani, imobiliare, cartierGreen Hill Residence, prin poziționare, arhitectură și structură, oferă un confort sporit, iar prin calitatea și aspectul propus va oferi nesfârșite posibilități de a crea locatarilor un spațiu personalizat care să corespundă perfect gusturilor fiecărui client”, subliniază Beniamin Prisacariu.

Complexul rezidențial de la Hudum va dispune, de asemenea, de spații de joacă pentru copii, ferit de trafic, garaje personalizate, dar și o priveliște încântătoare.

Profi- Izo.Bek are în curs de execuție și un bloc de apartamente pe Aleea Gheorghe Avramescu din municipiul Botoșani. Lucrările la acest proiect sunt în grafic, apartamentele urmând a fi oferite proprietarilor în luna septembrie.

Detalii suplimentare despre aceast proiect aflați dând click aici!

Cei interesați de un apartament de lux pot obține informații la sediul firmei din satul Hudum- comuna Curtești, vis-a-vis de Parcul Cornisa sau la telefon 0758.591.031.

One thought on “VIDEO & FOTO Proiect imobiliar inedit. Blocuri cu apartament de tip penthouse construit la marginea Botoșaniului

  1. Am fost si am vazut bloc facut acum sa ne feresca dumnezeu ce pereti despartitori de rigips avea se auzea din dormitor tot e bine sa stie copii ce se intampla si in dormitor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *