Scandal la Abatorul Dracşani! Trei camioane au fost sechestrate de unul dintre furnizori

abator dracsani, florea carn, stiri, botosani, insolventaSolicitarea insolvenţei de către societatea comercială Florea Carn SRL, cea care deţine abatorul de la Dracşani, a produs un adevărat cutremur în rândul furnizorilor acesteia, în special a celor de animale.

Imediat după depunerea cererii de insolvenţă, mai multe firme au reacţionat, iar una dintre ele a sechestrat trei camioane de transport animale vii care aparţin Florea Carn.

Este vorba de societatea Lumynel Florys SRL din localitatea Puieştii de Jos din judeţul Buzău, care are de recuperat de la firma familiei Ţurcanu aproape 90.000 de lei.

La doar o zi de la înregistrarea cererii de insolvenţă la Tribunalul Botoşani, administratorul societăţii Lumynel Florys, Nelu Stoian, a mers la abator, la Draşcani, pentru a-şi cere banii. A dat buzna peste administratorul abatorului, Ionuţ Gabriel Grădinaru, cerând fie banii, fie instrumente de plată.

like facebookPentru că nu a obţinut nimic, el i-a luat telefonul administratorului şi l-a luat de gât ameninţându-l.

A doua zi, reprezentanţii firmei din Buzău au cerut firmei Florea Carn trei camioane pentru a le trimite la Buzău cu scopul de a încărca marfă. Ajuse acolo pe 30 noiembrie, cele trei camioane au intrat în curtea firmei şi au fost sechestrate.

Reprezentaţii firmei buzoiene „s-au prefăcut că încarcă camioanele cu animale, incarcand un animal doua, iar într-un moment de neatenţie au luat cheile celor doi şoferi, mai apoi scoţându-i cu forţa din fermă şi sechestrându-le maşinile cu nr. de înmatriculare BT33TFR cu remorcă BT13TFR, respectiv BT14TFR„, se arată în plângerea depusă de Florea Carn la Parchetul din Râmnicu Sărat, cât şi la Poliţia din acelaşi oraş.

Florea Carn SRL a cerut insolvenţa pe fondul unor datorii de aproape 2,8 milioane de lei către furnizori.

3 thoughts on “Scandal la Abatorul Dracşani! Trei camioane au fost sechestrate de unul dintre furnizori

  1. Reteta e veche. Datorii, datorii, insolventa. Astia sunt cei ce tipa ca nu e bun split TVA si trecerea contributiilor de la angajator la angajat. Sunt mii de firme in tara ce procedeaza astfel inselind statul, clientii si angajatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *