Parlamentarii de Botoșani și-au schimbat mașinile la început de mandat. Află ce conduc!

parlamentari-de botosani alesi in 11 decembrie 2016Mai mulți parlamentari de Botoșani și-au schimbat mașinile după ce au preluat mandatele, în urma alegerilor din 11 decembrie 2016.

Senatori sau deputați aceștia au renunțat la autoturismele cu care s-au plimbat în campania electorală și au trecut ales să meargă la Parlament în mașini mai scumpe.

like facebookSpre exemplu, senatorul Lucian Trufin a renunțat la Mercedesul C 200, pe care a luat 7.500 euro, cumpărându-și un alt Mercerdes, însă unul de teren. Deși o conduce zilnic, mașina nu a fost inclusă în noua declarație de avere pe care Trufin a depus-o, la sfârșitul lunii iunie, la Parlament.

Citește aici averile parlamentarilor la început de mandat: Le plângi de milă! Mai mulți parlamentari nu au casă sau mașină. Vezi averile noilor aleși!

Și deputatul Costel Lupașcu a decis să facă o schimbare în viața sa. El a renunțat să mai circule cu Cielo pe care îl avea până acum și și-a cumpărat un Audi A8 produs în 2013, pe care a trecut-o și în noua declarație de avere.

În același timp, și deputatul Marius Budăi a avut aceeași opțiune. A renunțat la Cielo și a achiziționat un BMW X1, pe care nu l-a menționat în documentul de avere depus de curând la Camera Deputaților.

Și deputatul Răzvan Rotaru a vândut mașina pe care a folosit-o în campania electorală. El a renunțat la VW Passat CC, pe care a luat 9.600 de euro, având intenția să își cumpere un Mercedes Benz de teren.

La rândul său, deputatul Tamara Ciofu a trecut în noua declarație de avere că a vândut Matizul pe care îl deținea, ea utilizând acum un Peugeot 206.

 

2 thoughts on “Parlamentarii de Botoșani și-au schimbat mașinile la început de mandat. Află ce conduc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *