Firma Transporturi Auto își retrage utilajele de pe șantierele deschise pe drumurile naționale

transporturi auto sa - botosaniPatronul firmei Transporturi Auto SA Botoșani, Constantin Conțac, a luat decizia de a-și retrage utilajele de pe șantierele deschise pe drumurile naționale, ca urmare a neefectuării de către Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași a lucrărilor efectuate.

El a declarat că sistează lucrările atât pe județul Botoșani, cât și pe județul Suceava până în momentul în care DRDP Iași va deconta măcar o parte din suma de aproximativ 11 milioane de lei aferentă lucrărilor deja derulate.

constantin contac- TASA BotosaniConțac susține că până în acest moment a creditat din fonduri proprii toate lucrările efectuate pe raza Secției Drumuri Naționale Botoșani și pe raza Secției Drumuri Naționale Suceava, însă spune că întârzierile i-au creat un blocaj financiar.

like facebookToate lucrările sunt semnate, documentele transmise și semnate la Iași, numai nu mai vin banii. Nu se mai poate! Toate lucrările sunt făcute pe banii mei. O să retrag utilajele până primesc banii”, a precizat Conțac.

Decizia firmei Transporturi Auto, care are încheiat un contract multianual cu DRDP Iași pentru Botoșani și Suceava, afectează lucrările de modernizare a drumului Botoșani- Săveni, care nu au fost finalizate, dar și multe alte lucrări de întreținere pe Botoșani și Suceava.

 

One thought on “Firma Transporturi Auto își retrage utilajele de pe șantierele deschise pe drumurile naționale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *