FOTO Spectaculos! A „parcat” mașina în curtea unei vile de la Alfa Land. Șoferul era beat criță

accident lebada- alfa land- botosaniUn botoșănean a reușit, luni după-amiază, o performanță mai puțin obișnuită. Acesta a „parcat” mașina în curtea unei vile de la Alfla Land, fără însă a intra … pe poartă.

like facebookBotoșăneanul Mihai Constantin Stâncescu, de 44 de ani, circula cu un Ford dinspre municipiul Botoșani spre Iași, iar înainte de giratoriul de la intrarea în Alfa Land acesta pierde controlul asupra volanului, urcă pe trotuarul de pe partea dreaptă, merge câțiva zeci de metri, iar apoi iese total de pe drum, rupe un gard și se oprește în curtea unei locuințe, la o distanță considerabilă de gard.

accident lebada - botosaniParadoxal, în acel moment, proprietarul casei tocmai oprise mașina în fața porții pentru a o deschide și pentru a intra în curte. Ciudat este că mașina care a produs accidentul a lovit și poarta proaspăt deschise, pe care a trântit-o în mașina proprietarului casei.

Când l-au testat, polițiștii de circulație au stabilit că șoferul vinovat avea o alcoolemie de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

4 thoughts on “FOTO Spectaculos! A „parcat” mașina în curtea unei vile de la Alfa Land. Șoferul era beat criță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *