Patronul de la Formens construiește un nou bloc de locuințe în Botoșani. Unde va fi amplasat!

teren constructii bloc strada izvoarelor Botosani- investiror Formens
Terenul de pe strada Izvoarelor, lângă Biserica Sfântul Ilie, pe care urmează să fie ridicat blocul patronului de la Formens

Patronul francez al societății comerciale Formens SRL Botoșani construiește un nou bloc de locuințe în municipiu. Omul de afaceri Gerard Losson va ridica, prin firma sa de imobiliare, un bloc cu parter și patru etaje pe strada Izvoarelor.

După ce a construit două scări de bloc pe terenul fostului parc de joacă de lângă Școala 7 din Botoșani, dar și un bloc de birouri pe strada Sfântul Lazăr din Iași, în imediata vecinătate a Palas Mall, patronul Formens va construi și blocul din spatele Bisericii Sfântul Ilie.

like facebookInvestiția se va derula prin firma Domeniul Mihai Eminescu SRL, care a fost înființată în 2007 și care s-a ocupat și de celelalte afaceri imobiliere.

Domeniul Mihai Eminescu SRL deține o suprafață de peste 2.500 de metri pătrați în vecinătatea Bisericii Sfântul Ilie din municipiul Botoșani, blocul urmând să ocupe 815 mp, spațiile verzi 500, iar restul alei și parcări.

87,5% din părţile sociale ale societăţii Domeniul Mihai Eminescu SRL sunt deţinute de compania franceză ICGL SRL din oraşul Saint-Mards-en-Othe, cea care deţine integral şi Formens. Printre asociaţii persoane fizice figurează cu 2,5% din părțile sociale Gerard Losson, iar cu câte 5% Mihai Corneliu Scutariu şi Marius Grădinariu, care sunt directorul Luis Purple și, respectiv, directorul financiar al Formens.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *