FOTO Accident spectaculos! A intrat cu maşina într-un bar. Șoferul era băut bine

accident darabani -botosaniUn spectaculos accident rutier a avut loc, vineri dimineaţă, în oraşul Darabani. Un tânăr de 23 de ani a intrat cu mașina pe care o conducea într-un bar din Bajura.

IonuțF, din localitatea Baranca, se întorcea sepre casă alături de trei prieteni. În curbă la intrarea în Bajura, el pierde controlul asupra volanului și intră cu autoturismul Audi în gardul barului, pe care îl rupe, după care se oprește în peretele cârciumii.

like facebookTânărul șofer avea o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur ân aerul expirat.

În decembrie 2014, un al tânăr, în vârstă de 21 de ani, a  intrat cu microbuzul pe care îl conducea în același bar, pe care l-a distrus în totalitate.

3 thoughts on “FOTO Accident spectaculos! A intrat cu maşina într-un bar. Șoferul era băut bine

  1. Cine-a pus cârciuma-n drum ……. Trebuie făcute niște lucrări genistice pentru protejarea instituției respective care văd că are pentru bețivi efectul pe care-l are mierea pentru albine. Și trebuie făcute și câteva slujbe de către reprezentați ai tuturor cultelor religioase recunoscute in țară și, de ce nu , eventual niște călugări budiști. Sunt bune pentru început și vreo trei patru traverse de alea din beton de la CFR îngropate cate un metru in pămînt in gardul clădirii.

  2. Da… și eventual trebuie săpat un șanț mai adânc așa in care sa fie băgați vreo 3-4 crocodili și construit un gard in care sa fie puse niște țepușe lungi de 3-4 metri orientate spre drum .
    Alupigus !

  3. Domnule Gigel,exact cum spuneati pentru betivi are acelasi efect ca mierea pentru albine.Dar stau si ma gandesc pentru constipati ca tine ce efect are ?gandeste te singur si nu vorbi in mestiinta de cauza, s au te a facut mama vreun erou. Multa stima Domnule Constipat Gigel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *