Singurul mall din Botoşani are un nou asociat. Cine intră în structura acționariatului!

penny-la-uvertura-city-mall-botosani
Firma care administrează singurul mall din Botoşani a cooptat, de curând, un nou acţionar şi, în același timp, şi-a majorat capitalul social. Este vorba despre Eugenia Prisecariu, soţia omului de afaceri Dănuţ Prisecariu, care a adus 100.000 de lei la capitalul firmei, căpătând astfel aproape o treime din acţiuni.
Este știut faptul că Dănuţ Prisecariu este cel care a stat tot timpul în spatele acestei afaceri, însă niciodată nu a figurat în documente ca acționar sau administrator la firma botoșăneană.
Includerea soției sale în rândul asociaților, este primul semn că Prisecariu își dorește controlul total asupra mall-ului din Botoșani.
like facebookPentru că firma Uvertura City Mall SRL este în insolvenţă, introducerea noului acţionar a trebuit să treacă şi de aprobarea creditorilor.
Unul dintre principalii creditori ai mall-ului a propus un plan de reorganizare. În concepţia bancherilor, mall-ul ar putea funcţiona în continuare, însă cu o altă conducere, numită prin mandat, şi sub atenta supraveghere a administratorului judiciar.
Bancherii au luat în calcul şi vânzarea complexului comercial, însă spun că de obicei nu se obţine valoarea de piaţă a acestuia, ci trebuie oferit un discount, estimat la 25%, pentru a putea stârni interesul unor potenţial cumpărători.
Societatea ce administrează complexul comercial şi-a cerut insolvenţa în toamna anului 2015, creditorii solicitând 252 de milioane de lei.

One thought on “Singurul mall din Botoşani are un nou asociat. Cine intră în structura acționariatului!

  1. HOTII sifoneaza banii de la bugetul local !Nu platesc de ani de zile bani la bugetul local prin diferite excrocherii , in haita cu reprezentanti locali care sunt parteneri cu el autoritatile jefuiesc bugetul local, fură bani de la refacerea orasului … RUSINOS ASTEPTAM CA PRIMARIA SA LUCREZE IN FAVOAREA CETATEANULU NU IN FAVOAREA PENALULUI PRISECARIU!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *