Prefectul Nechifor, de ziua lui Eminescu: Incultura ne transformă într-o masă de manevră

prefectul dan nechifor la Ipotesti- BotosaniPrefectul Dan Nechifor a declarat, duminică, la Ipotești, cu prilejul împlinirii a 167 de ani de la nașterea lui Eminescu, că societatea actuală „are nevoie de cultură şi de minţi luminate”. El susține că „incultura ne transformă într-o masă de manevră”.

like facebook„Vreau doar să mulţumesc tuturor celor care au lăsat agitaţia momentului deoparte şi i-au făcut loc lui Eminescu. Pentru că avem nevoie de cultură şi de minţi luminate, de oameni pregătiţi să înţeleagă şi să vadă dincolo de aparenţe. Iar aceasta se poate realiza doar cultură. Incultura ne transformă într-o masă de manevră cu ajutorul căreia mult rău se poate face acestei ţări”, a spus Nechifor.

3 thoughts on “Prefectul Nechifor, de ziua lui Eminescu: Incultura ne transformă într-o masă de manevră

  1. Nichifore, ma mir cum de a-i ajuns prefect daca dai pe gura asemenea ineptii.
    De fapt ce ai vrut sa spui? Ca din lipsa de cultura( in masa) au loc asemenea porcarii in Romania , nu datorita practicilor celor pe care i-am ales sau au fost numiti. Daca nu stii, afla ca in judetul Botosani sunt foarte multi cetateni cu carte, unii dintre ei importanti creatori de arta si literatura. Exista insa in prezent si absolventi de gimnaziu care sunt semianalfabeti, acest lucru datorindu-se in cea mai mare masura dascalilor( si ei tineri), care doresc salarii cit mai mari fara a avea performanta la catedra. Aceasta insa nu-i regula de baza. Cred insa ca dumneata ai facut trimitere expresa la politica, ceea ce nu era cazul la marcarea Zilelor Eminescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *