Clădirea construită ilegal în Vama Rădăuți-Prut, cerută de Consiliul Județean

Vama Radauti PrutUn consilier județean a propus ca o clădire construită ilegal în Vama Rădăuți-Prut să fie preluată de Consiliul Județean. Stelian Pleşca a declarat că acea construcție, ridicată în 2010, stă în mijlocul vămii și nu este a nimănui.

Acolo s-a construit o clădire, fără autorizație, pe terenul Consiliului Județean. Rugămintea mea este, dacă se poate, să o preia CJ, poate  fi închiriată de cineva pentru că este pe terenul CJ. A rămas blocată, este a nimănui, în mijlocul vămii, o construcție mai modernă decât vama în sine pentru că acolo sunt niște chioșcuri”, a declarat Stelian Pleșca.

like facebookPreşedintele CJ, Costică Macaleţi, a luat notă de solicitare și a cerut reprezentanților Direcției de Patrimoniu să vadă dacă poate fi preluată.

Potrivit unei informări date în 2011 de Inspectoratul Județean al Poliției de Frontieră, ”respectivul imobil a fost construit în perioada mai-august 2010, prin dispoziţia lui Paşalău Ovidiu Adrian (fostul şef al Biroului vamal de la Rădăuţi Prut), pentru a fi destinată comisionarului vamal fără obţinerea autorizaţiei de construcţie. În ceea ce priveşte sursa de finanţare este cert că nu au existat sume de bani cu această destinaţie, puse la dispoziţie de ANV, obiectivele respective nefiind prinse în lista de investiţii aferente anului 2010.”, se arăta în nota respectivă.

Cladire ilegala in Vama Radauti Prut

Clădirea construită în Vama Rădăuţi Prut ar putea îmbrăca aspect penal

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *