Disperare! O tânără de 21 de ani își caută părinții din Botoșani. A fost adoptată la 4 ani de o familie din Australia

monica sandu- australiaO tânără de 21 de ani a lansat un apel disperat la cei care o pot ajuta să își găsească părinții din Botoșani. Ea a plecat la vârsta de patru ani din familia sa, după ce a fost adoptată de un cuplu din Australia.

Tânăra care își caută mama și tatăl are numele de botez Monica Sandu, iar după ce a fost înfiată nu a mai revenit niciodată în România și, implicit, nici la Botoșani.

Acum, tânăra este hotărâtă să revină acasă și să își caute părinții. Știe doar că mama sa este Silvia Sandu și că a divorțat. Mama este născută pe 27 august 1952 și trăiește alături de al doilea soț, Gheorghe Avădanei.

like facebook„Am fost adoptată din România când aveam 4 ani, în Decembrie 1999, iar acum trăiesc în Australia. M-am născut în Botoșani și sper să vizitez orașul la începutul anului viitor. Sper ca până atunci să-mi găsesc familia nativă. O să fie un vis devenit realitate!”, susține tânăra.

Monica Sandu mai știe că are patru frați și două surori, dar nu le știe numele și vârsta.

3 thoughts on “Disperare! O tânără de 21 de ani își caută părinții din Botoșani. A fost adoptată la 4 ani de o familie din Australia

  1. Buna !
    Părinții ei sunt din sat de la mine și suntem vecini.
    Eu sunt băiatul primarului din Avrameni și dacă vreți sa aflați mai multe detalii pot sa va las numărul Primarului din Avrameni.

  2. Buna seara. Tanara din imagine este verisoara mea. Mama ei este sora cu mama mea. Va rog din suflet sa va puteti pune in contact cu mine. Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *