Vezi ce a decis instanţa în privinţa profesorului acuzat că făcea sex cu elevii săi!

profesor lupu paul la instantaTribunalul Botoşani s-a pronunţat, luni, în dosarul profesorului de la Şcoala de Cooperaţie acuzat că făcea sex cu elevii săi.

like facebookAstfel, judecătorii au admis solicitarea procurorilor DIICOT de prelungire a mandatului de arestare preventivă, a lui Paul Lupu, cu încă 29 de zile. Sentinţa nu este însă definitivă.

Profesorul acuzat că facea sex cu elevii a fost arestat preventiv

3 thoughts on “Vezi ce a decis instanţa în privinţa profesorului acuzat că făcea sex cu elevii săi!

  1. Aberatii.Domnu Paul nu a abuzat de nimeni ,niciodata.Invidia naste monsti care ii vor raul.Ii cunosc personal pe baietii care au fost manipulati sa dea declaratii impotriva domnului Paul. Vor plati scarnaviile cu varf si indesat!

  2. Care elevi abuzati domnule? Ce ce nu dati numele baietilor ,care au fost mituiti sa declare asa ceva? In ce tara traim domnule?E incurajata invidia si ura personala?Rusine sa va fie!

  3. Acesti tineri care au declarat ca au fost abuzati de Lupu Paul ,au premeditat totul creand in jurul lor un mic imperiu.Cu ajutorul influientei care o aveau in randul prietenilor si colegilor de clasa ,cu invidia care ii rodea ca nu erau primiti la Rediu..au atras de partea lor tinerii care au mai lucrat in jurul profesorului ,oferindu-le diverse favoruri…(bauturi,sume de bani,ii plimba cu masina…etc)..indoctinandu-i cu fel de fel de rautati …precum profesorul ar fi pedofil si urma sa isi bata joc si de ei.Tinerii erau vazuti ca niste ,,zei,, in randul prietenilor.Planul lor diabolic era in a-l santaja pe profesor…in final ,obtinand suma de bani dorita (dorind sa-si cumpere masini din Germania)declarandu-l pedofil si afirmand ca au fost abuzati personal de acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *