FOTO Vezi cine este profesorul acuzat că întreţinea relaţii sexuale cu elevii săi minori!

paul lupu modificatProfesorul care a fost ridicat, joi dimineaţă, de procurorii DIICOT lucra la Şcoala de Cooperaţie şi era director la restarurant Rediu.

Paul Lupu a lucrat o bună perioadă şi la restaurantul Sofia din Suceava, iar la deschiderea complexului Rediu a fost numit ca administrator, el aducându-şi o parte din oamenii cu care a lucrat.

like facebookPotrivit anchetatorilor folosindu-se de influenţa asupra elevilor minori întreţinea relaţii sexuale, o parte dintre acestea fiind înregistrate.

paul lupu adus la diicot

 

10 thoughts on “FOTO Vezi cine este profesorul acuzat că întreţinea relaţii sexuale cu elevii săi minori!

  1. Nascociri! Cine nu-l cunoastepe acest domn respectabil?Este si profesor la un liceu ,care se poate mandri cu asa un om.Are multe realizari la activ si a ajutat si ajuta in continuare cu drag pe oricine..Este un model de om si omenie.Cred ca i s-a pus la cale totul! Invidia ca are succes in activitatea restaurantului cat si a liceului,negasindu-i afaceri si alte mizerii s-au gandit sa-i insceneze o Mizerie.

  2. Cred că este o eroare, refuz să cred aşa ceva. Este un profesionist, este foarte strict cu elevii în sensul bun al cuvântului, ţine foarte mult la curăţenie, la ţinuta
    P.L. a revenit de vreo doi ani la Şcoala de Cooperaţie şi activează ca profesor de specialităţi. Mai exact, el predă discipline ce ţin de industria ospitalităţii, având o aplecare spre restaurante, unde de altfel îşi şi ducea elevii. Aceasta şi pentru că o bună parte a activităţii sale de la catedră consta de fapt în ore de practică.

  3. Il cunosc si avansez ideea unei posibile răzbunări a unei persoane care ar avea ceva cu profesorul.

  4. il cunosc personal pe Paul si este un om cu un adevarat caracter. Nu ar face asa ceva niciodata. Cred ca totul este o inscenare, vad ca se doreste prin orice mijloc sa i se descrediteze succesul, caci multe persoane si restaurante concurente din Botosani ii doresc raul. Doamne ajuta si sa se termina cat mai rapid cu acest circ ieftin.

  5. Si eu refuz sa cred ca poate sa faca asa ceva.In prag de alegeri poate s-a gandit cineva sa-i faca o farsa ,avand in vedere activitatea remarcabila a restaurantului cat si profesionalismul de care da dovada,deranjeaza evident pe unii care au ramas in umbra.

  6. E nevinovat,e ok, e curat ,e doar inscenare,dar video si pozele de la el de acasa, cum le explica?????

  7. Am lucrat impreuna cu Paul la Scoala de Cooperatie si pot garante sinceritatea si corectitudinea acesti i professor fata de eleva sai.Sigur se trateaza de o injustitie pt ca o persoana speciala cum e Paul nu merita da i se aduca asemenea acuze.Forta Paul

  8. Sper sa nu fie adevarat, insa din moment ce este omul principal intr-o ancheta si dosarul e facut in „jurul” faptelor sale, asta ar trebui sa dea de gandit. Nu pot sa nu remarc caracterul intanit la Senior Lupo: parsiv si grobian. Sper ca emotiile prin care trece sa ii dea de gandit si reflectat. Anturajul cu banditul de Calistru pare sa nu fie cea mai buna combinatie… ar merge si o cercetare penala pentru evaziune fiscala… se strange latul si nu pare sa fie un cadou de la concurenta sau oamenii din politic cum spune Sip si OM…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *