Tinerii liberali botoșăneni îl „felicită” din nou, de 1 aprilie, pe primarul Portariuc

pacaliciTinerii liberali botosaneni il felicita din nou, de 1 aprilie, in stilul lor caracteristic pe primarul Ovidiu Portariuc pentru activitatea desfasurata care, dupa opinia lor, este plina de minciuni si promisiuni nedonfate. Acestia au emis un comunicat de presa prin care spun despre edilul in functie ca promite și nu se ține de cuvânt„. Totodata, tinerii din PNL ii cer socoteala primarului pentru locurile de munca si locuintele promise in celebrul plan pentru Botosani redactat in 2012 cu care edilul si-a facut campanie electorala. Anul trecut tinerii liberali botosaneni au organizat o actiune de 1 aprilie prin care i-au urat simbolic „la multi ani” oferindu-i o imagine caricaturizata cu celebrul Pacalici de la jocul de carti cu acelasi nume. Din echipa tinerilor liberali de atunc facea parte si actualul viceprimar, Marius Buliga.

like facebookRedam mai jos, integral,  comunicatul de presa:

Pe când era candidatul USL la Primăria municipiului Botoșani acum 4 ani, Ovidiu Portariuc umbla prin oraș cu o ”tolbă de promisiuni” cu care a reușit să-i păcălească pe botoșăneni să-l voteze.

Cum ele au rămas la stadiul de „Planul Portariuc pentru Botoșani” noi, tineretul PNL, îi reamintim în fiecare zi de 1 Aprilie – ziua păcălelilor, că este numit Pinochio sau Păcălici  de toți botoșănenii cu capul pe umeri.  Doar cei care îl însoțeau în procesiunile derulate pe străzile municipiului mai cred poate în aceste promisiuni.

      Planul Pinochio cuprindea trei obiective majore de care urbea ar fi avut mare nevoie:

  • locuri de muncă;
  • locuințe ieftine pentru tineri;
  • eliminarea corupției și depolitizarea instituțiilor publice.

Din această perspectivă îl întrebăm pe Păcălici:

Unde sunt cele 5000 de locuri de muncă din unitățile de producție nou create  în domenii ca parcuri logistice, energie verde, agricultură bio, industrie software, etc.

Câți tineri din orașul Botoșani care bat drumul străinătății au revenit în oraș în baza celor promise în fosta campanie electorală? Enumerați doar 20 de “reușite”  în afaceri dintre cele 2000 promise și noi promitem să retractăm cele trei nume, cu care v-au “onorat” botoșănenii.

Fantasticul ”Plan Portariuc” început în anul 2012 continuă și astăzi. Poate nu știți că el dorește o nouă investitură în scaunul de primar (e cald și moale și din el se ajunge ușor în America!).  Și ca să o dobândească, procedează la fel ca acum 4 ani, deși în subconștientul său, este conștient că minte.

Promite și nu se ține de cuvânt. Nu-l mai întrebăm de ce nu a construit cele 18 blocuri cu 1044 unități locative, locuințe modulare pentru populația săracă;  de ce nu a stopat corupția sau de ce nu a stopat politizarea unităților publice (din contra a accelerat-o: s-a schimbat totul în organigrama unităților, de la director, la secretar și portar). Nu are răspunsuri și tot timpul o dă în bâlbâială!

Zilele acestea, în cutiile poștale din scara blocului, am găsit, ca toți botoșănenii, un pliant din partea celui ce aspiră la un nou mandat pentru Primăria Botoșani. Deși 4 ani, în presă şi la televiziunile locale a mințit cu realizările sale, noul pliant prin conținutul său m-a extaziat. Am citit: „Noul spital din orașul tău. Bucuria a trecut repede însă, citind mai jos: “Proiect al Guvernului Ponta!?”.  Am înțeles că este o glumă de 1 Aprilie făcută de Ovidiu Portariuc, actual primar, marele mincinos al orașului.

După ce l-am studiat, starea de spirit s-a schimbat brusc: de la extaz, la agonie. Doamne ferește să nu ne căpătuim cu vreo boală cronică, căci construcția unui spital în oraș garantată de guvernul Ponta este de domeniul irealului.

Oameni buni, vă dați seama ce gogoașă am găsit în cutia poștală? Nu am aflat din oferta lui Pinochio, de pildă, când va începe construcția noului spital; când se va finaliza, cât va costa, când se va ține licitația pentru a afla cine va efectua lucrările și tot așa. În schimb, îl doare capul de numele pe care să-l dea noii locații care va trata bolile cronice ale botoșănenilor. Și asta se va întâmpla ca toate locuințele și locurile de muncă construite de Păcălici în ultimii patru ani, adică la calendele grecești.

Domnule Păcălici, observăm că vă mândriți cu ce nu aveți: banii alocați de la guvernul Ponta, garanția construcției de la guvernul Ponta. Cum s-ar spune, de la mincinos, la mincinos, nu?

Conchidem: nimeni din clasa politică locală nu minte mai mult și mai bine ca domnul Ovidiu Iulian Portariuc care aspiră la o nouă investitură în funcția de Primar.

Sursa: comunicat PNL

 

16 thoughts on “Tinerii liberali botoșăneni îl „felicită” din nou, de 1 aprilie, pe primarul Portariuc

  1. As vrea sa stiu cu ce ca laudati voi de aveti atâta tupeu sa atacați ?
    Va laudati cu respingeri de proiecte? Oh , da , scuze , felicitări.

  2. Au ajuns la cel mai jos nivel al incercarii lor disperate sa ii strice imaginea lui Portariuc. Sunt de-a dreptul ridicoli, zici ca pagina a fost facut de niste copii de 5 ani…si, ce-i drept, cam pe acolo e si nivelul lor de gandire. Incercati cat vreti sa va salvati Fluturasul, dar daca nu il mananca DNA-ul, il manaca falimentul. Asa ca aveti putin respect de sine si gasiti-va alta ocupatie copii fara viata.

  3. Dragi tineri liberali uitati-va la mizeria din curtea voastra inainte sa aratati cu degetul!! Sunteti de toata jena…

  4. Ii multumim primarului nostru pentru realizarile sale ,abia asteptam deschiderea parcului Cornisa .Pentru un oras mai bun . Va sustin D-le Portariuc !

  5. Oamenii care fac comentarii rautacioase la adresa D Ovidiu Portariuc sunt niste frustranti pe toate planurile.

  6. Cei ce reusesc doar sa faca atacuri la persoana ,dovedesc pur si simplu ca au mentalitatea unor copii care tot ce pot sa faca e sa jigneasca ,Deci ,dragi „copii” maturizati-va ,niciodata nu e prea tarziu !!!

  7. Cei ce reusesc doar sa faca atacuri la persoana ,dovedesc pur si simplu ca au mentalitatea unor copii care singurul lucru pe care pot sa-l faca e sa jigneasca, Deci,dragi ,,copii,, maturizati-va….niciodata nu e prea tarziu !!!!!!!

  8. Dragi liberali si cetateni ai orasului Botosani. De ce trebuie sa criticati voi adversarii vostri in loc sa va uitati in curtea voastra ca e dezastru. Pentru prima data dupa 25 de ani partidul vostru a ajuns la putere si sincer desi e instalat de putin timp e cea mai proasta guvernare de pana acum. Proiectele pe care Domnul Portariuc lea promis nu se fac de la o zi la alta necesita mult timp si rabdare. Daca voi credeti ca o schimbare se poate face de la o zi la alta va inselati. Voi trebuie sa va creati propriile proiecte si sa le prezentati cetatenilor nu sa aruncati cu noroi din toate directiile catre adversarii vostri. Dati dovada de coloana vertebrala si de bun simt. Domnul Portariuc e o persoana sincera si cu caracter care a dat dovada de respect fata de cetateni si nu sa lasat influentat de catre coruptie,doar colaborând din toate partidele impreuna se va face ceva cu sprijin si idei din partea tuturor. E pacat ca dupa 25 de ani de democratie inca se mai procedeaza pe astfel de cai pentru a putea castiga pe spatele altora. Mult SUCCES Domnule Portariuc!

  9. Sa va fie rusine . Portariuc e singurul primar care a facut o schimbare în orasul asta . Voi încercați sa ma țineți gura .

  10. Dragi PNL isti va merge mintea, v-ati uitat la ultimul film al lui Sandra Bullock – Our Brand Is Crisis si va pricepeti de minune sa faceti ceva pentru botosaneni, felicitari eu va votez! Sper sa nu raman dupa alegeri doar cu numele – Un Prost ! Succes la furat!

  11. Tinerii liberali ar trebuie sa-si aminteasca faptul ca si ei sunt printre „cei care il insoteau in procesiunile derulate pe strazile municipiului” si ati defilat cu Pinochio al vostru si planul lui mincinos! Ar trebui sa-si aminteasca si de candidatul lor, imparatul Turcanu care a promis parc industrial si alte fantezii, care nu numai ca n-a facut absolut nimic, dar a si facut orasul de rasul tarii iar acum sta la racoare.
    Chiar nu va dati seama cat de penibili si ipocriti sunteti?
    Trebuia sa ramaneti sub numele PDL ca sa puteti ataca PSD-ul, ba tontilor!

  12. Serios?atat de jos ati decazut incat sa ajungeti sa jigniti? Este singurul vostru atac?asa sperati sa reusiti ? …imi pare rau sa va dezamagesc dar jocul acesta copilaresc n-o sa va aduca nici o victorie.Actionati ca niste copii,treziti-va….sau cel putin abtineti-va …

  13. Portariuc este pacaleala nr. 1 a botosanenilor. din 2012 ne-am pricopsit cu un om la carma orasului care nu a stiut decat sa se plimbe si sa delege sarcini. rusinos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *