Casa socrului fostului preşedinte al CJ, pusă sub sechestru de procurorii DNA

anchetatori acasa la florin turcanu - casa de pe strada Pajistei- BotosaniProcurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au instituit sechestru pe casa socrului fostului preşedinte al Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu.

Măsura vine după ce în dosar a fost estimat un prejudiciu de 272.906,16 de lei, reprezentând costul lucrărilor şi cheltuielilor făcute de omul de afaceri Marcel Bârsan cu construcţia acelui imobil. Fostul preşedinte al CJ este acuzat de trafic de influenţă, iar omul de afaceri de cumpărare de influenţă.

În schimbul construcţiei casei fostul preşedinte al CJ i-a facilitat obţinerea unor contracte cu încredinţare directăr la Primăriile Dângeni şi Avrămeni. De asemenea i-a promis mai multe constracte derulate prin investiţii ale CJ.

like facebookFlorin Ţurcanu este arestat preventiv, el nerecunoscând comiterea faptelor, în timp ce Marcel Bârsan a cooperat cu anchetatatorii. Fostul preşedinte al CJ a contestat măsura preventivă.

Fostul liberal  mai este anchetat de DNA într-un dosar de trafic de influenţă şi instigare la abuz în serviciu, faptele datând din perioada 2012-2014 când ar fi determinat mai mulţi angajaţi ai CJ şi ai instituţiilor subordonate să încheie mai multe contracte cu diverse firme.

Florin Ţurcanu arestat preventiv de judecătorii Tribunalului Suceava

 

 

One thought on “Casa socrului fostului preşedinte al CJ, pusă sub sechestru de procurorii DNA

  1. Ionica Nichifor fost casier la noi cit la ajutat pe Turcanu.Dupa ce la instalat al Popauti ia daruit peste 55 berbeci prasila Popauti(zice pentru carne)Si lemn pentru casa au carat masinile de la drumuri doua zile.A facut curatenie.Urma sa treaca Statiunea la Consiliul Judetean Si cite altele…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *