Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, reţinut de procurorii DNA

florin turcanu ridicat de dna perchezitii la casa socrului2Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean a fost reţinut, marţi seară, de procurorii DNA după audieri maraton. Florin Ţurcanu este acuzat de trafic de influenţă după ce în schimbul unor contracte directe dintre o firmă de construcţii şi mai multe primării din judeţ i s-a construit o casă socrului său.

Mai exact, potrivit procurorilor DNA, în perioada iunie 2013-septembrie 2014, omul de afaceri Cornel Bârsan i-a făcut lucrări, prin intermediul firmei Cornell S Floor SRL, la locuinţă în valoare de 272.906 de lei constând în construcţia casei din zona Lebăda, a unui beci, lucrări de canalizare şi alimentare cu apă şi a unui gard. După ce i-a construit casa, omul de afaceri i-a mai cumpărat şi electrocasnice precum şi o parte din mobilă.

like facebookÎn schimbul acestor lucrări fostul preşedinte i-a promis lui Marcel Bârsan că îşi va folosi influenţa pentru a interveni pe lângă funcţionari din CJ şi din cadrul primăriilor Dângeni şi Avrămeni pentru a câştiga trei contracte prin încredinţare directă.

Promisiunile acestuia nu s-au rezumat doar la aceste contracte ci şi la câştigarea unor licitaţii ce urmau a fi organizate de CJ cu fonduri guvernamentale şi europene.

În cadrul aceluiaşi dosar Marcel Bârsan este acuzat de cumpărare de influenţă.

4 thoughts on “Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, reţinut de procurorii DNA

  1. Niste ordinari toti,astia ai lui turcanu niste analfabeti dar hoti din mosi stramosi, iar aia ai lui barsan la fel, astia ai lui barsan feciori de-ai vrancioaiei din Roma ca sunt destui, au acaparat tot ce au prins si ce nu au putut prinde,mie personal mi-au arat o suprafata de 1,5 ha teren si au semanat-o cu grau,terenul meu proprietate pe care trebuia sa pun lucerna anul acesta, ca na draga doamne ei sunt JMEKERI, dar astept sa se ridice graul sa mai bage niste bani in ierbicide si ce-o mai fi apoi ma duc peste mult stimatul bou barsan, pardon domn am vrut sa zic dar asa a iesit si daca nu imi da pe loc 1500 ron in secunda 2 aduc un tractor si intorc tot graul mariei sale, ca nu am timp sa umblu cu plangeri pe la melitie, oricum le urez la ambii viata lunga in puscarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *