Cum arată în interior magazinul de biciclete afectat de incendiul de sâmbătă

magazinul icycle botosani - afectat de incendiuPagube însemnate la magazinul de biciclete ICycle din Centrul Vechi al municipiului Botoșani care a fost afectat de incendiu de sâmbătă dimineață.

Cu excepția câtorva biciclete aflate la vânzare sau în service, care au fost scoase la timp de pompieri, toate celelalte bunuri din imobil au fost distruse de foc.

De altfel, patronul firmei, care deținea spațiul cu chirie, susține că „zona atelierului a fost distrusă în totalitate, iar sculele nu s-au putut recupera”.

like facebookEl și-a manifestat îngrijorarea față de distrugerea bicicletelor aflate în service, însă speră ca proprietarii acestora să manifeste înțelegere.

magazinul icycle botosani- afectat de incendiuNe cerem scuze pe această cale clienților care au biciclete în magazin, la service, și care au fost afectate de incendiu și vă asigurăm că facem tot posibilul pentru a rezolva problema în cel mai scurt timp cu putință. Vom face o lichidare de stoc la biciclete, precum și la piesele și accesoriile care nu au fost afectate de incendiu, la prețuri foarte bune, deoarece avem nevoie de resurse financiare pentru reamenajarea magazinul și achiziția de scule. Orice sprijin este binevenit și vom încerca să oferim tuturor celor care ne ajută în acest moment mai dificil, timpul nostru și service gratuit la biciclete atunci când punem magazinul pe picioare. Apreciem orice ajutor ne puteți oferi!”, scrie Cristi pe pagina de Facebook a firmei.

FOTO Incendiu în Centrul Vechi. Un magazin a fost cuprins de flăcări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *