Flutur îi dă replica lui Portariuc: Timp de patru ani Primăria nu a alocat bani pentru blocurile din Parcul Tineretului

catalin flutur botosaniCătălin Flutur, directorul Locativa, a ţinut să îi răspundă primarului Ovidiu Portariuc, după ce al doilea i-a solicitat demisia pentru focarul de hepatită identificat la mai mulţi copii ce locuiesc la blocurile din zona Parcului Tineretului.

like facebook Fostul edil a menţionat că actualul executiv  nu a alocat nici un ban în patru ani pentru igienizarea grupurilor sanitare. Cătălin Flutur a explicat că abia acum trei săptămâni primăria a alocat 6000 de lei, însă cum bugetul nu este operaţional, banii nu au fost folosiţi.

„Timp de patru ani s-au alocat 3,4 milioane de lei pentru strângerea maidanezilor fiind promisiunea lui Ovidiu Portariuc. Tot nu s-au strâns toţi câinii. Ceea ce se întâmplă acum este o lipsă de viziune şi de distribuire a banului public. Domnul Portariuc a găsit vinovatul de serviciu, Flutur”, a declarat fostul primar.

Acesta a mai adăugat că mai întâi trebuie ca Direcţia de Sănătate Publică să spună care este motivul izbucnirii focarului şi apoi trebuie luate măsuri.

Primarul cere demiterea directorului Locativa în cazul focarului de infecție din Parcul Tineretului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *