Un om de afaceri și-a stricat Lexus-ul din cauza unui porc mistreţ. A dat în judecată CNADNR

accident lexusUn om de afaceri a ajuns să se judece cu Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), dar şi cu Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) Botoșani,  după ce și-a stricat mașina de lux din cauza unui porc mistreţ.

like facebookNeculai Bogdan Cihodaru, un cunoscut om de afaceri ieşean, a avut, la sfârşitul anului trecut, un accident din cauza animalului săbatic.

Mai exact, acesta mergea cu autoturismul său de lux, Lexus, pe drumul Botoşani- Iaşi, iar în pădurea de la Zăiceşti animalul a ieşit în faţă şi l-a călcat. Omul de afaceri solicită în instanţa ca CNADNR și AJVPS să îl despăgubească cu valoarea distrugerilor provocate de animal, respectiv 17.233 de lei.

5 thoughts on “Un om de afaceri și-a stricat Lexus-ul din cauza unui porc mistreţ. A dat în judecată CNADNR

  1. De ce nu.L da în judecată pe porc ? Cu ce viteză circulă de nu a putut opri să nu pocnească porcul? Asa deci ar trebui șoferul sa despăgubească statul . porcul era proprietatea statului . și porcii mistreți sunt pe cale de dispariție .

  2. E absurd un astfel de proces. Ar trebui ca, la fel de absurd, AJVPS sa-l dea in judecata pentru vanatoare neautorizata. Astfel de probleme se rezolva prin CASCO. Dar sunt convins ca nu si-a permis sa o plateasca. Doamne fereste sa ajungem sa tinem animalele salbatice doar in custi, pentru a proteja pe cei cu Lexus-uri. Exista semnul „atentie animale” „Acest indicator se monteaza unde exista riscul ca animalele sa traverseze sau sa circule pe drumul public. La intalnirea acestui indicator, conducatorul auto este obligat sa reduca viteza si sa circule cu atentie sporita.”

  3. Si Nae si Ass sunteti putin inapoiati mental….. De ce trebuie sa suporte soferii pagube din cauza ca CNADNR si AJVPS nu-si fac treaba? Sa puna garduri in zona sa nu mai iasa animalele in drumul national… Daca iese o scroafa cu pui in drumul principal si te surprinde pe jos ai mai lua apararea porcului? Poti lovi un porc si circuland cu 60 km/h iar pagubele vor fi serioase… „…conducatorul auto este obligat sa reduca viteza si sa circule cu atentie sporita” …. o fraza care acopera de responsabilitate impotenta organelor statului si arunca vina pe umerii platitorului de taxe….. de aia platim taxe… sa doarma ei acolo si tot noi, contribuabilii sa fim vinovati de orice….

  4. Înseamnă că indicatoarele rutiere nu au nici o valoare,ori nu ai habar legislație rutiera.citește mai cu atenție legislația,și după aceea comentează.iar ca sa știi,acolo este și o limitare de viteza,iar el la ce dauna are, exclud varianta ca circula regulamentar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *