Avocată prădată de un client. Ea a oferit detalii Poliției, dar hoțul nu a fost prins

telefon sonyO avocată a rămas fără telefonul mobil, după ce un client i l-a furat din birou. Totul s-a întâmplat, marţi după amiază, când în biroul avocatei A.C. a intrat un tânăr agitat şi i-a cerut să îl reprezinte într-un proces.

Avocata i-a explicat că nu poate să îl reprezinte, însă băiatul a pus ochii pe un telefon Sony Xperia Z3 care se afla la încărcat.

La un moment dat, a împins-o pe secretara avocatei, care se afla lângă el, a luat telefonul şi a fugit. Secretara a fugit după el, însă nu l-a putut prinde, însă un poliţist ce trecea prin zonă l-a observat şi i-a dat avocatei datele hoţului.

like facebookAvocata a depus plângere la Poliţie, însă s-a arătat dezamăgită de modul de lucru al poliţiştilor.

„Cu toate că l-au identificat şi au spus că ştiu şi ei cine este fiind cercetat şi în alte dosare de furt, nu l-au citat sau să îi percheziţioneze locuinţa. Prejudiciul este undeva la 4000 de lei, dar mai importante erau datele din acel telefon. Vorbesc ca simplu cetăţean nu ca avocat”, a declarat A.C.

De celalată parte, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie spun că suspectul a fost identificat şi anchetează îşi urmează cursul.

 

One thought on “Avocată prădată de un client. Ea a oferit detalii Poliției, dar hoțul nu a fost prins

  1. Felicitari Politiei Romane. Felicitari lucratorilor care sunt foarte operativi. Din luna august 2015 am depus o plangere pentru furt si distrugere de locuinta, faptasul este cunoscut, adresa actuala este cunoscuta dar nici pana astazi nu a fost audiat in cauza. Felicitari si procurorului care instrumenteaza cazul. Nu se grabesc probabil din cauza salariilor, alocatiilor de hrana si de haine prea ,,mici”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *