FOTO Percheziţii de amploare. Zeci de mascaţi împânziţi pe străzile din Botoşani

mascati jandarmi masini botosaniZeci de mascaţi ai structurilor jandarmeriei centrale au luat cu asalt, sâmbătă dimineaţă, municipiul Botoşani. Mascaţii, aflaţi în peste 20 de dube, s-au grupat la intrare în municipiu dinspre Iaşi, iar apoi coordonaţi de procurori DNA au descins la aproape toate locaţiile ale firmelor care se ocupă cu jocuri de noroc.

like facebookAstfel, mascaţii au intrat în locaţii de pe Calea Naţională, din zona bazar, de pe Griviţa, din zona mascat in fata la jocuri de noroc lion1Mall-ului, de pe Bulevard şi Primăverii. Au fost verificaţi agenţi economici locali, precum Tex, dar şi puncte de lucru ale unor firme naţionale, jocuri Lion, pariuri sportive Bet Cafe Arena sau Total Bet. De la o locaţie din zona bazarului, mascaţii au ridicat o persoană. De asemenea percheziţiile vizează şi sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Operaţiunea este una la nivel central şi se desfăşoară simultan în 71 de locaţii din judeţele Botoşani, Suceava, Iaşi şi Neamţ.

Potrivit unor surse neoficiale, activitățile erau derulate de importanți oameni de afaceri din Botoșani, prin societăți care aveau puncte de lucru în cele patru județe, marea majoritate a aparatelor fiind amplasate în locații din mediul rural.

Administratorii societăților ar fi pus la punct un mecanism de fraudare a bugetului de stat prin utilizarea unor aparate de tip „slot-machine” fără licență și fără autorizație de exploatare. Cele peste două mii de aparate erau amplasate în circa 400 de puncte de lucru, iar pentru ascunderea provenienței ilicite a câștigurilor, aparatele aveau seriile de identificare și softurile unora licențiate.

Sursele au mai precizat că activitățile ilegale erau cunoscute și protejate de funcționari din cadrul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc — Serviciul teritorial nord-est Suceava, care primeau în schimb diverse sume de bani, direct sau prin intermediari. De asemenea, oamenii de afaceri erau sprijiniți de unii funcționari publici prin anunțarea controalelor care ar fi urmat să aibă loc la firmele lor

mascat in fata la jocuri de norocjandarmi masina mascati tex bulevardmascati saltat barbat jocuri de norocmasina jandarmi in fata la jocuri de noroc lion1masina jandarmi mascat in fata la bet cafe arenamasina jandarmi in fata la jocuri de noroc lion

3 thoughts on “FOTO Percheziţii de amploare. Zeci de mascaţi împânziţi pe străzile din Botoşani

  1. Mama, ce perchezitii s-au facut si se vor mai face de DNA , de o sa ne intrebam singuri, oare au fost reale sau facute neaos romaneste. ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *