FOTO Accident grav! Lovit de un camion pe trecerea de pietoni

accident camion tudor vladimirescu botosaniUn bărbat a fost rănit grav, joi seară, după ce a fost lovit de un camion în timp ce traversa o trecere de pietoni. Accidentul a avut loc pe strada Tudor Vladimirescu, la intersecția cu strada Grivița, în momentul în care victima traversa strada pe trecerea de pietoni din fața Bisericii Duminica Mare.

Camionul, un Mercedes înmatriculat pe firma Agremin Trans, venea dinspre Bariera Sulița, iar la trecerea de pietoni din sensul giratoriu șoferul acestuia nu l-a observat pe bărbatul angajat în traversare lovindu-l puternic.

like facebookVictima, Vitalie Paramanov, de 65 de ani, a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Județean Mavromati. El a  fost diagnostica cu traumatism cranian acvut deschis cu pierderea cunoștinței, traumatism la bazin și traumatism la șold.

Șoferul care a produs accidentul, Zaharică Brânzac, de 50 de ani, susține că pietonul nu se afla pe trecere, însă martorii îl contrazic.

accident camion tudor vladimirescu botosaniaccident camion tudor vladimirescu botosaniaccident camion tudor vladimirescu botosaniaccident camion tudor vladimirescu botosani

 

3 thoughts on “FOTO Accident grav! Lovit de un camion pe trecerea de pietoni

  1. Din cate stiu eu, stimabilul accidentat avea alcoolemia de peste 0,70% in aerul respirat.. Daca tot aveti pretenția de jurnalisti, va rog scrieri știrile in asa fel incat sa corespunda cu realitatea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *