Un deţinut s-a urcat pe clădirea Penitenciarului şi a început să protesteze

protest penitenciarul botosaniUn deţinut din Penitenciarul Botoşani a reuşit să se urce, vineri dimineaţă, pe o clădire a unităţii de detenţie şi să declanşeze un protest. Bărbatul, încarcerat pe secţia VII, a reuşit să ajungă pe acoperiş căţărându-se pe un gard apoi pe gratiile de la ferestre.

like facebookAjuns sus, bărbatul din Suceava, care era condamnat la şase ani de închisoare, a început să facă semne celor din afara penitenciarului şi chema reprezentanţii presei în interiorul unităţii. În paralel, echipele de intervenţie ale Penitenciarului s-au mobilizat pentru a-l determina pe protestatar să coboare.

Gestul său a fost încurajat şi de alţi deţinuţi ce au ieşit la geamuri şi au început să strige „Libertate” şi „România”. Reprezentanţii unităţii de detenţie nu au putut fi contactaţi pentru a exprima un punct oficial de vedere.

protest penitenciarul botosani1

2 thoughts on “Un deţinut s-a urcat pe clădirea Penitenciarului şi a început să protesteze

  1. detinutul s-a urcat pe acoperisul cladirii doar pentru a curata acoperisul de frunzele copacilor. daca nu stiti informatiile corecte , nu mai publicati tot felul de informatii false

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *