FOTO Noi proteste la Botoșani. Membrii partidelor politice, somați să nu participe la acțiuni

manifestatie in Piata Revolutiei din BotosaniAcțiunile de stradă ale tinerilor care doresc schimbarea sistemului politic actual au continuat, joi seară, la Botoșani. Aproximativ 100 de tineri se aflau, la ora 19.30, în Piața Revoluției, însă este posibil ca numărul participanților să crească, mai ales că aceștia urmează a parcurge, în marș, același traseu ca miercuri seară: Piața Revoluției- Cuza Vodă- Marchian- Calea Națională și retur.

like facebookManifestanții au făcut un apel inedit. Ei au cerut tuturor membrilor unor formațiuni politice să iasă din grup și să plece acasă. Aceștia i-au somat pe politicieni să plece de bunăvoie, în caz contrar urmând a fi scoși cu forța din mulțime.

manifestatie in Piata Revolutiei din BotosaniDe altfel, ei au strigat lozinci de tipul „PNL, PSD/ Aceeași mizerie” sau că „PCR prezent în toate partidele”.

Protestatarii au avut, de asemenea, mesaje de susținere a familiilor sau victimelor incendiului de la Clubul Colectiv. Lor li s-au alăturat și membri ai galeriei FC Botoșani, dar și persoane în vârstă.

manifestatie in Piata Revolutiei din Botosanimanifestatie in Piata Revolutiei din Botosani

 

2 thoughts on “FOTO Noi proteste la Botoșani. Membrii partidelor politice, somați să nu participe la acțiuni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *