VIDEO Incendiu puternic la două case din Botoşani. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale

pompieri incendiu casa noapteaUn puternic incendiu a izbucnit, miercuri noapte, la o casă şi s-a extins rapid la a doua, pompierii intervenind cu patru autospeciale. Flăcările au izbucnit la o casă bătrânească de pe strada Ioan Simionescu, însă s-au extins la o vilă ce se afla foarte aproape.

like facebookProprietara casei de unde a izbucnit flăcările, Silvia Andronache, de 88 de ani, a suferit un atac de panică şi a avut nevoie de îngrjiri medicale, la faţa locului fiind solicitată o ambulanţă. Lângă locuinţa bătrânei şi-au construit cele două fiice ale sale case una în faţa casei ei şi una în spate, însă foarte aproape din lipsa spaţiului, iar acest lucru a îngreunat intervenţia angajaţilor ISJU. Casa cea din faţă a fost la rândul ei cuprinsă de flăcări.

pompieri incendiu casa noaptea1masina pompieri incendiu noaptea casa botosani3masina pompieri incendiu noaptea casa botosani2masina pompieri incendiu noaptea casa botosani1masina pompieri incendiu noaptea casa botosaniambulanta incendiu casa botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *