Nuntă ca-n povești pentru cea mai mică femeie din Botoșani

nuntaCea mai mică femeie din Botoșani s-a căsătorit cu mare fast cu alesul inimii sale. Este vorba de Mădălina Spoială, o tânără de 30 de ani, din comuna Prăjeni, care măsoară 1,20 m.

Nunta Mădălinei și a iubitului său Cristi a fost organizată de mai multe vedete de televiziune printre care Nea Mărin, Liviu Vârciu și Daniela Crudu.

Aceştia au  pus umărul la treabă pentru a face cel mai frumos cadou cuplului de pitici, care visa să îşi oficializeze povestea de iubire.

like facebookCristian şi Mădălina s-au cunoscut în timp ce primul dintre ei susţinea un spectacol cu circul în judeţul Botoşani.

madalinaPatroana circului a aflat despre Mădălina, din comuna botoșăneană Prăjeni,  care e de aceeaşi statură cu Cristi, şi a decis să îi determine să se întâlnească.

Am văzut-o de pe scenă în sală. Am coborât şi i-am spus: «După spectacol vreau să vorbesc ceva cu tine!». De-abia aşteptam să termin spectacolul. Mă gândeam tot timpul la ea. A fost dragoste la prima vedere“, povesteşte Cristi despre botoșăneanca Mădălina.

Mădălina a început și ea să lucreze la circ alături de Cristi.

Cei doi s-au căsătorit la Constanța.madalina2

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *