VIDEO&FOTO Explozie puternică într-un apartament din Botoșani. Doi polițiști răniți

explozie in parcul tineretului BotosaniUn polițist și un polițist local au fost răniți, sâmbătă seară, după o puternică explozie produsă într-un apartament din municipiul Botoșani. Cei doi se aflau într-o misiune după o alertă că un bărbat care s-a stropit cu benzină și-a dat foc în apartamentul din Parcul Tineretului.

Când au ajuns în apartament, o butelie a explodat rănindu-i pe cei doi.

like facebookProprietarul apartamentului situat la parterul imobilului, Stelian Zahariuc, de 45 de ani, a fost găsit mort. Acesta avea tendințe sinucigașe după ce soția l-a abandonat și a plecat îân străinătate.

Alte cinci persoane au fost transportate la spital, multe dintre ele intoxicate cu monoxid de carbon.

Mai multe mașini de pompieri și ambulanțe au ajuns la fața locului. 20 de locatari din imobil au fost evacuați.

„Apelul de urgenţă a fost preluat de către dispeceratul IPJ Botoşani în jurul orei 17.56. Victima a indicat o adresă greşită astfel încât echipajele au fost direcţionate într-o altă zonă a municipiului Botoşani. Verificările efectuate într-un timp operativ de către dispecerii noştri au stabilit că în fapt persoana respectivă locuia la o altă adresă astfel încât s-a procedat la o redirecţionare a echipajelor de intervenţie. Un echipaj din cadrul IPJ a ajuns la apartamentul în care locuia partea vătămată, s-a încercat un dialog cu persoana respectivă, dar nu s-a reuşit acest lucru. S-a produs deflagraţia şi din păcate în urma acestui eveniment poliţistul care se afla la uşa apartamentului a fost rănit de suflul exploziei. De asemenea a mai fost rănit în timpul intervenţiei un poliţist local. Victima a mai sunat în alte rânduri la 112”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al IPJ.

 

explozie in parcul tineretului-  Botosani parcul tineretului Botosani - explozie apartament parcul tineretului Botosani -- explozie apartament parcul tineretului Botosani -explozie apartament parcul tineretului Botosani- explozie apartament parcul tineretului Botosani-- explozie apartament parcul tineretului Botosani-explozie apartamentparcul tineretului Botosani-- explozie apartamentparcul tineretului Botosani- explozie apartamentparcul tineretului Botosani -explozie apartamentparcul tineretului Botosani -- explozie apartamentparcul tineretului Botosani - explozie apartament

explozie in parcul tineretului-  Botosaniexplozie in parcul tineretului - Botosani

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *