Șocant! Mama care și-a trimis la produs fetița de opt ani face declarații uluitoare

viol cosula arestat fetita2Mama şi mătuşa fetei de opt ani ce era vândută pentru sex prin Coşula au dat nişte declaraţii incredibile în faţa anchetatorilor. BotosaniNews a obținut, în exclusivitate, detalii din audierile făcute de judecători.

like facebookElena Miron, mama fetei de opt ani ce a fost violată de Ioan Holoşpin, i-a uimit pe magistrații Judecătoriei Botoșani prin poziţia pe care a avut-o. Femeia le-a spus cu seninătate că nu i se pare nimic anormal din ceea ce făcea fiica sa pentru că bărbatul „doar făcea sex oral cu ea, nu o bătea”.

De cealaltă parte, Felicia Aciobăniței, sora fratelui ei, a recunoscut că şi ea a întreţinut relaţii sexuale cu același bărbat şi faptul că ea o conducea pe nepoata ei la acesta acasă. în plus, în timp ce fetiţa întreţinea relaţii sexuale cu Holoșpin, ea aştepta în curtea bărbatului, astfel încât nimeni să nu îi surprindă pe cei doi.

Pentru fiecare partidă de sex oral fetiţa de opt ani primea un kilogram de făină. Anchetorii au descoperit că timp de un an de cel puţin zece ori bărbatul a întreţinut relaţii sexuale cu minora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *