Studenta ca s-a stins din viață impresionează și după moarte. Prietenii au cele mai alese cuvinte pentru ea

mesaje pentru stefanica brinza- flamanziStudenta de 21 de ani care s-a înecat, sâmbătă dimineață, în timp ce se afla la mare în Costinești continuă să impresioneze și după moarte. Ștefănica Brînză a adunat, pe contul său de facebook, cele mai frumoase și profunde mesaje de omagiere.

Prietenii i-au scris gânduri profunde, semn că Ștefănica a fost puternic apreciată și iubită aici, pe pământ.

like facebookUnul dintre cele mai emoționante mesaje a fost scris de Ionela- Alina Brinza, sora cea mai mare a tinerei: „Pentru floarea mea nici negrul nu este potrivit. De ce-a plecat asa de devreme om minunat?????? De ce?????? Cine o sa imi mai dea puterea pe care tu mi-o dadeai”.

mesaje pentru stefanica brinza„Rar întâlnești persoane în viață așa cum a fost Ștefănica. Dumnezeu să o vegheze în Împărăția Lui”, scrie una dintre prietenele sale.

„Scumpa și iubita mea verișoară, de ce ai plecat așa devreme de printre noi? Ne pare rău! Erai un om deosebit! De ce? De ce? Nu o să te uităm niciodată, iubita mea! Ai lăsat un gol mare în sulfetele noastre”, postează o verișoară de-a Ștefănicăi.

A fost odată ca-n poveşti, fost ca niciodată!” Aş ridica glas de împotrivire! Această fată este acum plecată în lumea fără de dor şi ne priveşte cu bunătate şi îngăduinţă pe noi, cei rămaşi!”, a scris o altă prietenă.

„Te-ai dus suflet de copil frumos! Ne-ai parasit cand iti construiai un drum frumos, acum acel drum te-a dus catre ceruri! Dumnezeu sa te odihnesca scumpa verisoara!”, spune o verișoară.

Tragedie! O studentă din Botoșani s-a înecat la mare

mesaje pentru stefanica brinza - flamanzi

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *