Finanțele verifică tranzacția imobiliară a anului. Vezi cine a cumpărat restaurantul Adriana!

restaurant Adriana BotosaniDirecția Regională a Finanțelor Publice Iași a dispus demararea unui control după ce o persoană fizică a cumpărat la licitație publică restaurantul Adriana cu banii cash.

Fiscul va verifica proveniența banilor pe care cumpărătorul, o persoană fizică, Carmen Lopatnic, i-a achitat Administrației Județene a Finanțelor Publice pentru a prelua spațiul comercial din Primăverii.

Totodată, Finanțele Publice au obligația să sesizeze Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor, în condițiile în care suma a depășit 500.000 de lei.

Surse din Finanțe susțin că verificare pe care o vor face inspectorii fiscali este necesară dat fiind că noul proprietar figurează în baza de date ca fiind persoană fără un loc de muncă. Banii se pare că provin de la soțul acesteia care lucrează în străinătate, pe o platformă petrolieră.

Spaţiul comercial al firmei Dermer SRL a fost vândut, joi, după o licitaţie organizată de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Botoşani, în contul unor datorii către bugetul de stat.

like facebookLa licitaţia de miercurea trecută a participat doar Carmen Lopatnicu, care a plătit cash întreaga sumă de 584.661 lei, adjudecându-şi astfel clădirea în care funcţionează restaurantul, terenul aferent, terasa, dar şi cota indiviză.

Aflat sub sechestru din 2012, restaurantul a fost scos la licitaţie în august 2014 la un preţ iniţial de 1,039 milioane de lei, dar a scăzut până la 584.661 de lei în decembrie anul trecut.  El a fost adjudecat de Carmen Lopatnic la a șasea licitație publică.

O femeie a cumpărat restaurantul Adriana cu banii jos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *