Exclusiv! Soţia dorohoianului mort într-un accident la Dumbrăveni, încătuşată de poliţişti. Vezi ce a putut să facă!

Adina şi Dragoş
Adina şi Dragoş

Tânăra care şi-a piedut soţul, dorohoianul Dragoş Prisacariu, în accidentul de circulaţie de la Dumbrăveni, din vara anului trecut, a dat dovadă de un tupeu de nedescris. Adina Gabriela Prisacariu, în vârstă de 20 de ani, din comuna suceveană Grăniceşti, le-a făcut un scandal în toată regula poliţiştilor suceveni, care au oprit-o în trafic şi i-au cerut actele.

like-facebookDuminică seară, un echipaj mixt din cadrul Biroului Rutier Suceava şi Poliţia Locală Suceava, pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava, a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism înregistrat cu aparatul radar cu viteză peste limita legală, însă, conducătoarea auto nu s-a conformat, a mărit viteza, continuându-şi deplasarea spre strada Calea Unirii. Astfel că, poliţiştii au trecut la urmărirea autoturismului pe o distanţă de aproximativ 1 km și oprirea acestuia.

La solicitarea documentelor personale şi ale autovehiculului, soţia dorohoianului a refuzat să se legitimeze, deși  pe bancheta din spate a autoturismului se afla o poşetă și fratele ei de 16 ani.

S-a procedat la ridicarea poșetei în vederea efectuării controlului, moment în care, conducătoarea auto a devenit agresivă și deși a fost somată, aceasta a continuat să se manifeste agresiv şi să aibă un limbaj necorespunzător, fapt pentru care a fost încătuşată. Ea circula cu 78 km/h în localitate, la volanul unui BMW”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

Şoferiţa nu era băută. Adina Prisacariu figurează cu permisul de conducere reţinut, fără drept de circulaţie pentru comiterea accidentului din 1 august 2014, la Dumbrăveni, când a intrat pe contrasens cu maşina şi s-a izbit de un autovehicul. Soţul său, Dragoş, din Dorohoi, a murit în accident, ea fiind cercetată pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă. Tânăra s-a ales cu dosar penal.

Tragedie! Un tânăr din Dorohoi a murit într-un accident produs la Dumbrăveni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *