FOTO Perchiziţii ale procurorilor DIICOT la traficanţi de droguri. Vezi cum ascundeau substanţele interzise!

mascati diicot botosaniProcurorii DIICOT au făcut, marţi dimineaţă, patru percheziţii la suspecţi de trafic de droguri. La sediul DIICOT au fost aduse 20 de persoane, dintre care nouă suspecţi şi 11 martori.

like facebookPotrivit anchetatorilor, suspecţii au fost racolaţi de diverse grupări de traficaţi şi erau puşi să se ducă în Maroc şi să care drogurile în Spania şi România. Tinerii înghiţeau plicurile cu droguri şi ulterior, pe cale naturală, le eliminau din organism şi le valorificau.

mascati diicot botosani1” Au fost efectuate o serie de perchezii la locuinţele unor suspecţi cercetaţi pt sărşirea unor infracţiuni la regimul legii privind combaterea traficuliui şi consumuli ilicit de droguri. Au fost citaţi 9 suspecţi şi 11 martori. Aceştia au fost recrutaţi de către unele grupări. Făceau deplasări în Maroc şi prin ingerare transportau drogurile în Spania. O parte din aceste droguri au fost introduse şi comercializate şi în România”, a declarat Viorel Porumb, procurorul de caz.

One thought on “FOTO Perchiziţii ale procurorilor DIICOT la traficanţi de droguri. Vezi cum ascundeau substanţele interzise!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *