VIDEO Accident cu un mort şi trei răniţi grav după ce o maşină a sărit de pe un drum într-un râu

solenza cazuta in rau botosaniUn bărbat a murit, iar alte trei persoane sunt grav rănite după ce un autoturism a ieşit de pe drum şi a căzut într-un râu.

like facebookAccidentul rutier s-a petrecut pe drumul judeţean ce leagă Botoşani de Orăşeani Deal, în timp ce o Dacia Solenza ce se îndrepta dispre Orăşeni Deal a intrat în depăşirea unui camion, iar şoferul a tras şi mai mult stânga după ce a văzut că din sensul opus venea un  autoturism Cielo.

like facebookMaşina a ieşit de pe drum în dreptul unui pod şi s-a răsturnat căzând într-un pârâu. Şoferul, Mihai Ştirbu, de 59 de ani, a decedat pe loc, iar un alt bărbat, Andrei Vasile, ce era pe scaunul din dreapta faţă este în comă, în timp ce două femei, soţiile acestora Elena Ştirbu şi Ana Vasile, ce se aflau pe bancheta din spate au suferit mai multe traumatisme. La faţa locului s-au deplasat mai multe ambulanţe ce au preluat victimele, dar şi echipaje ale Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă ce au scos şoferul din maşină.

„Conducătorul autoturismului Dacia Solenza s-a angajat neregulamentar în depăşirea unui camion şi pentru a evita impactul frontal cu un autoturism care circula regulamentar din sensul opus, părăseşte partea carosabilă şi impactează malul de pământ al unui pârâu. Din accident a rezultat decesul unei persoane şi rănirea altor trei”, a declarat comisarul şef Mihai Gheorghe.

solenza cazuta in rau botosani3

pompieri mort pe marginea drumului

solenza cazuta in rau botosani2

 

7 thoughts on “VIDEO Accident cu un mort şi trei răniţi grav după ce o maşină a sărit de pe un drum într-un râu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *