Zeci de mesaje de condoleanţe postate de prietenii studentului mort în Islanda

alexandru bejinaruPrietenii tânărului, de 24 de ani, mort în Islanda sunt şocaţi de trista veste căzută ca un fulger în perioada sărbătorilor.

like facebookZeci de mesaje de condoleanţe şi amintiri au invadat pagina de Facebook al lui Alexandru Bejinariu. Prieteni de serviciu, de şcoală şi din copilărie au postat mesaje de regret.

„O copilarie frumoasa impreuna un prieten adevarat, fara cuvinte am ramas, lacrimi si multa tristete in urma ai lasat! Te rog de acolo de sus ai grija de noi si impreuna sa fim fericiti ca si pana acum! Dumnezeu sa te ierte !”, este mesajul pus  de un prieten al tânărului.

„Nici eu nu am crezut când am fost trezit din somn cu un ms ce ma șocat.in ziua aceea am mers la munca. corpul meu era setat sa munceasca ca un robot.iar gandul era prezent numai la acel ms.ce mi_a lăsat o gaura imensa în piept și ochii plini cu lacrimi.Dumnezeu sa te odihnească Alex și stiu ca de acolo de sus mă vei veghea mereu”,se mai arată într-o altă postare.

„Pacat ca nu am fost atat de apropiati dar atat pot sa spun ca ai fost un bun prieten si coleg de munca. Nu credeam ca vei pleca. Dumnezeu sa te aiba in grija”, mai spune un fost coleg de-al său.

Un alt prieten a postat o fotografie în care sunt înfăţişaţi Alexandru şi logodnica lui lângă un zid pe care este scris un mesaj sugestiv „priveşte cerul”.

FOTO Un student, de 24 de ani, din Botoşani a decedat în urma unui accident rutier în străinătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *