FOTO Încă un accident cu salvarea. Femeie ajunsă la spital după ce a fost lovită de o ambulanţă

ambulanta accident donici botosaniO femeie, de 53 de ani, a ajuns, joi seară, la spital după ce a fost accidentată de o ambulanţă.

Evenimentul rutier s-a întâmplat pe Aleea Alexandru Donici, când autospecială Serviciului Judeţean de Ambulanţă care venea dinspre strada Săvenilor a acroşat, în apropiere de intersecţia cu Tudor Vladimirescu, femeia.

like facebookŞoferul ambulanţei a povestit că nu se afla în misiune, el plecând din staţie la o vulcanizare pentru a umfla roţile, iar, când se întorcea, femeia, ce se afla pe trotuar, s-a dezechilibrat şi a căzut în faţa maşinii.

Şoferul a luat victima în ambulanţă şi a dus-o la Unitatea de Primiri Urgenţe, iar apoi s-a întors cu maşina la locul accidentului. Poliţiştii sosiţi la faţa locului l-au testat cu etilotestul, însă rezultatul a fost negativ.

Martorii oculari au confirmat varianta şoferului, însă concluziile poliţiştilor vor stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.

VIDEO & FOTO Tragedie! Ambulanță în misiune, lovită de un TIR. Șoferul salvării a murit

ambulanta accident donici botosani1ambulanta accident donici botosani2ambulanta accident donici botosani3ambulanta accident donici botosani4ambulanta accident donici botosani5

 

6 thoughts on “FOTO Încă un accident cu salvarea. Femeie ajunsă la spital după ce a fost lovită de o ambulanţă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *