Război total între Portariuc și Flutur. Actualul primar pregătește o lovitură dură predecesorului său

Flutur - PortariucRănile deschise de lupta politică dintre actualul primar Ovidiu Portariuc (PSD) și fostul primar Cătălin Flutur (PNL) par să nu se mai vindece. După numeroase dispute administrative și politice, Portariuc vrea să îl lovească pe Flutur și în afaceri.

Actualul primar și-a anunțat, mai în glumă, mai în serios, intenția de a se înscrie la licitația pe care Finanțele Publice urmează să o organizeze pentru vânzarea mobilierului din camerele Hotelului Rapsodia.

like facebookPortariuc spune că paturile, televizoarele și celelalte obiecte de mobiliar scoase la vânzare de Fisc ar fi numai bune pentru dotarea viitorului cămin de bătrâni care ar putea fi deschis în Pensiunea Kathleen, pe care Primăria vrea să o cumpere.

Participarea Primăriei Botoșani la licitația Finanțelor Publice este o lovitură dată lui Cătălin Flutur care deține, prin firma Hotels Consulting, administrarea Hotelului Rapsodia.

Citește și:

Licitaţie neobişnuită! Finanţele scot la vânzare mobilierul celui mare hotel din Botoşani

Prisecariu a renunţat la administrarea celui mai mare hotel din Botoşani. Vezi cine a preluat Hotel Rapsodia!

Primăria Botoşani vrea să cumpere o pensiune. Vezi pe ce a pus ochii primarul!

5 thoughts on “Război total între Portariuc și Flutur. Actualul primar pregătește o lovitură dură predecesorului său

  1. Portariuc nu l-a lovit in niciun fel pana acum pe Flutur desi merita din plin.Invers sta situatia:Flutur il loveste pe Portariuc politic si administrativ de aproape 2 ani dar prin interpusi(Telem,E Turcanu,Iavorenciuc,Gheorghita,Diaconu,etc) pentru ca nu are curajul sa o faca personal.Atunci cand Portariuc va incepe sa loveasca politic in Flutur, cu informatiile pe care le detine, atunci sa va tineti bine!

  2. Analizand putin…. in general mobilierul hotelier este executat la comanda si ansamblat pe locatie, incercarea de a demonta mobilerul duce la distrugerea lui asa ca dupa achizitie pimaria va avea un morman de lemn de foc. Paturi matrimoniale si duble in caminul de batrani…. hmmm(ciudat). Pensiunea deja e in lichidare cu tot mobilierul… de ce trebuie schimbat? (retoric vorbind ca nu mai am de gand sa platesc taxe :))

  3. mai dorutule, nu stii ce inseamna „administreaza”?? daca citeai stirile din saptamanile trecute aflai ca proprietarul a dat in administrare hotelul…un fel de locatie de gestiune sau …afli tu pana la urma. asa cum ti-a dat soacra pe nevasta-ta sa ai si tu pe ce pune capul!

  4. Si uite asa bunurile furate de pdl-isti prin deturnarea fondurilor ajung iar la oamenii necajiti.Sa se faca dreptate pana la capat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *