FOTO Tânărul mort, după ce a băut o jumătate de litru de pălincă, înmormântat mire. Colegii lui au primit flori în piept

inmormantare costel savescu vorona5Tânărul, de 21 de ani, din Vorona ce a decedat la sfârşitul săptămânii trecute a fost înmormântat, sâmbătă.

like facebook Zeci de persoane s-au adunat la biserica din Pancu- Vorona, să fie alături în ultimile clipe alături de Costel Săvescu. Tânărul a fost înmormântat mire, iar colegii lui au primit de la familia îndoliată flori pe care le-au pus în piept, după cum este tradiţia la nuntă.

Toată lumea era şocată de gestul băiatului cuminte aşa cum îl cunoşteau toţi. Biserica a devenit neîncăpătoare, după ce toţi cunoscuţii au vrut să aducă un ultim omagiu, iar multe persoane au rămas afară pentru a asculta slujba. Corpul neînsufleţit al tânărului a fost înjumat în cimitirul din curtea bisericii.

Costel Săvescu a murit după ce în urma unei supărări, din dragoste, a băut o jumătate de litru de pălincă şi în somn s-a înecat cu propria vomă.

Tragedie! Tânăr mort după ce, de supărare, a băut jumătate de litru de pălincă

inmormantare costel savescu vorona4inmormantare costel savescu vorona3inmormantare costel savescu vorona2inmormantare costel savescu vorona1inmormantare costel savescu vorona

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *