FOTO Un şofer suspectat de consum de droguri prins pe Bulevardul Mihai Eminescu, după o urmărire a Poliţiei

renault accident muzeu botosani2Un tânăr de 19 ani din Botoşani, cu permisul suspendat, a fost reţinut, vineri la amiază, de poliţişti, după o urmărire pe mai multe străzi din municipiu.

Vlad Petrei conducea un Renault Laguna cu volan pe dreapta, înmatriculat în Marea Britanie, care prezenta urme de avarie. Şoferul, care era însoţit de un alt tânăr, a fost văzut de un poliţist în zona benzinăriei OMV de la gară clătinându-se, după care a urcat la volanul maşinii care prezenta urme de avarie.

Poliţistul a sunat la colegii săi, iar un echipaj care se afla în zona Carrefour a încercat să îl oprească, însă şoferul a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor.

A început urmărirea până pe Bulevardul Mihai Eminescu, acolo unde un alt echipaj de Poliţie i-a ieşit în faţă şi l-a determinat să oprească, în apropiere de sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Şoferul este suspectat că ar fi consumat droguri.

like facebookTânărul a fost condus la Spitalul Judeţean pentru recoltarea probelor biologice, în condiţiile în care, la verificarea cu etilotestul, rezultatul a fost negativ.

renault accident muzeu botosani2renault accident muzeu botosani1renault accident muzeu botosani

One thought on “FOTO Un şofer suspectat de consum de droguri prins pe Bulevardul Mihai Eminescu, după o urmărire a Poliţiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *