Zeci de mesaje de condoleanţe postate de prietenii tânărului mort după ce a consumat o jumătate de pălincă

savescu mort vorona botosaniPrietenii tânărului, de 21 de ani, care a murit după ce a băut o jumătate de litru de pălincă, sunt şocaţi. Pagina de Facebook a lui Romică Săvescu a fost asaltată de mesaje de condoleanţe din partea celor care l-au cunoscut. Ţoţi invocă vârsta fragedă, 21 de ani, şi spun că nu îl vor uita niciodată.

like facebook„Of , Dumnezeu sa te ierte , ai lasat o familie indurerata , si niste prieteni cu ochii inlacrimati .. Aveai toata viata inainte , dar tu .. Te-ai dus. Nu te vom uita niciodata , vei pastra mereu un loc in inima noastra . Dumnezeu ia la EL doar ingerii, iar tu esti unul dintre ei . Dumnezeu sa te ierte”, este un mesaj postat de o amică.

„Doamne, cum e viata asta. .cand esti mai fericit ca niciodata, atunci viata ta se termina intr-o fractiune de secunda. Tu, Luku, ai fost un prieten bun, chiar daca nu am mai vorbit de mult timp cu tine, ai fost un prieten minunat. .dar acum e prea tarziu. . cand am auzit nu mia venit sa cred. .de ce tu, erai un baiat atat de bun, de ce te-a luat Dumnezeu la el?  nu te vom uita niciodata Luku. .sa ai grija de tine acolo sus, si de familia ta, care ai lasat-o cu lacrimi si durere. .Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace!”, mai spune o prietenă din copilărie.

„Puiu nostru D-zeu sa te ierte ai lasat in urma numai lacrimi si durere ,ai fost un copil prea bun si D-zeu a avut nevoie de tine”, a postat şi mătuşa tânărului decedat.

Tragedie! Tânăr mort după ce, de supărare, a băut jumătate de litru de pălincă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *