Zeci de mesaje pe contul de Facebook al tânărului de 24 de ani care s-a sinucis

ciprian tarmacTânărul de 24 de ani care şi-a curmat viaţa spânzurându-se a îndoliat o comunitate întreagă. Locuitorii din Tudora sunt şocaţi de gestul lui Ciprian Ţârmac şi transmit mesaje de regret inclusiv pe pagina de socializare a tânărului.

Extrem de iubit şi apreciat de cei din jur, Ciprian primeşte şi acum mesaje pe Facebook, din păcate, însă, acum sunt mesaje de doliu.
Rude, prieteni, foşti colegi de şcoală sau doar oameni care l-au cunoscut pe stradă, la biserică sau la magazinul din sat, îşi exprimă regretul pentru trecerea sa în nefiinţă mult mai devreme.

like facebookIată câteva dintre ele:

–       Cu durere in suflet familia anunta trecerea fulgerătoare in nefiintă a celui care a fost prieten, frate, cumnat, verisor,Ai plecat prea devreme de printre noi ai lasat o durere foarte mare in inimile si in sufletele noastre! Imormantarea va avea loc Luni 26.01.2015 la ora 12:00 la casa parinteasca a lui dragul nostru Ciprian dumnezeu sa te ierte adio prieten drag….- Mitel Nicoleta

–       Condoleante familiei Tarmac..Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!:((- Andreea Poteras

–       Ce păcat… Dumnezeu să-l ierte!- Mihai Macovei

–       Condoleante si Dumnezeu sa-l ierte!!! :(( :((- Gabriel Emrah Penciuc

–       Ce e viata asta astazi esti maine nu se stie unde ajungi,si ce se poate intampla…. Dumnezeu sa te ierte verișorul nostru- Mitel Nicoleta

Încă o tragedie la Botoşani! Un tânăr s-a sinucis după o ceartă cu tatăl său

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *