Tragedie. Un preot şi-a omorât tatăl în bătaie

politie la bloc crima preot botosani4Un preot din judeţul Botoşani a comis cel mai mare păcat, şi-a omorât tatăl. Fapta a fost recunoscută şi adusă la cunoştinţa poliţiştilor chiar de către parohul din localitatea Aurel Vlaicu.

Daniel Andricioaiei, de 37 de ani, şi-a vizitat în ultima zi din anul 2014  tatăl, Liviu Andricioaiei de 62 de ani, ce locuieşte într-un apartament situat la etajul patru al unui bloc din cartierul Parcul Tineretului.

like facebookCei doi au început să bea şi la un moment dat a izbucnit un scandal ce s-a transformat într-o bătaie. Fiul şi-a bătut tatăl şi la abandonat revenind în locuinţa sa sâmbătă, când l-a găsit fără suflare.

A anunţat poliţia şi a recunoscut că şi-a bătut tatăl spunând în acelaşi timp că şi politie la bloc crima preot botosani3bătrânul îl ameninţase cu moartea. Poliţiştii l-au ridicat pe preot pentru audieri, iar trupul neînsufleţit al bătrânului urmează să fie supus unei necropsii.

În funcţie de rezultatele necropsiei se va stabili şi încadrarea juridică a faptei, lovituri cauzatoare de moarte sau omor. Cel mai probabil, Daniel Andricioaiei va fi reţinut şi prezentat instanţei pentru propunere de arestare preventivă.

4 thoughts on “Tragedie. Un preot şi-a omorât tatăl în bătaie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *