Scindare totală în familia Conţac! Fiul lui Constantin Conţac îşi dezvoltă o afacere concurentă tatălui său

statie asfalt big conf botosani2Disensiunile dintre fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani, Constantin Conţac, şi fiul acestuia, Liviu Conţac, par să fie foarte puternice.

După ce s-a retras de la conducerea firmei Transporturi Auto SA, patronată de Constantin Conţac, Liviu Conţac a decis să dezvolte afacerea condusă de soţia sa, Marilena.

like facebookParadoxal, activitatea firmei Big Conf SRL a fost extinsă în acelaşi domeniu de activitate precum cel al firmei Transporturi Auto SRL, adică în sectorul construcţiei de drumuri şi poduri.

Liviu Conţac îşi construieşte în acest moment staţii de beton şi de asfalt la Bucecea. Investiţiile, de câteva sute de mii de euro, sunt realizate pe un teren situat pe drumlul judeţean care face legătura dintre Bucecea şi Hânţeşti (Suceava), chiar lângă staţia de asfalt a societăţii Tehnic Asist.

De altfel, Big Conf deţine utilaje în domeniul construcţiilor de drumuri şi poduri şi a căpătat în ultimii ani experienţă în domeniu, participând la licitaţii ca asociat sau subcontractant cu Transporturi Auto.

Decizie surpriză luată de Constantin Conţac după revenirea la conducerea firmei Transporturi Auto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *