FOTO Încă un primar ridicat de DNA

ioan atomei braesti dna mascati apiaAcţiunile procurorilor DNA, de marţi, au dus la ridicarea a doi primari din Botoşani.

like facebookPe lângă primarul oraşului Săveni, Relu Târzioru, percheziţiile au vizat şi locuinţa primaului Ioan Toma din comuna Brăeşti.

Anchetatorii au ridicat probe de la domiciliul primarului cât şi de la primăria din comună. După percheziţii, primarul a fost ridicat şi condus la DNA Suceava pentru audieri.

Surse neoficiale susţin că acuzaţiile asupra primarului vizează înţelegeri cu anumiţi fermieri pentru declararea în fals a unor suprafeţe de teren în vederea obţinerii unor subvenţii de la APIA.

3 thoughts on “FOTO Încă un primar ridicat de DNA

  1. Dar pe primarul de Adaseni cand il ia, e adevarat el nu a facut altceva decat sa obtina prin interpusi sub forma unor contracte de concesiune a pasunilor comunale sume din subventii. Asteptam rezolvarea si inlaturarea ilegalitatilor.

  2. Cred ca a venit vremea ca justitia romana sa taie din radacina toate actiunile de coruptie si sa-i ancheteze pe toti cei care, prin mijloace frauduloase, au obtinut importante foloase necuvenite, indiferent din ce sursa, fie ca sunt bani publici, fie prin inselaciuni ale altor persoane fizice sau parteneri de afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *