Comunicat Electroalfa: S-a comis o nedreptate. Acuzaţiile sunt nefondate

Electroalfa-BotosaniCompania Electroalfa a remis, sâmbătă după-amiază, un comunicat prin care arată că procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au făcut „o nedreptate” prin reţinerea, joi, a omului de afaceri Gheorghhe Ciubotaru. Oficialii companiei botoşănene susţin că „acuzatiile aduse sunt nefondate si vom intreprinde toate eforturile pentru a proba nevinovatia si pentru a demonstra neimplicarea noastra in nicio activitate ilicita”.

Bombă! Patronul Electroalfa reţinut de procurorii DNA

Vezi aici comunicatul de presă al DNA privind reţinerea lui Gheorghe Ciubotaru şi faptele care i se impută!

like facebookIată punctul de vedere oficial al Electroalfa:

Hotararea judecatoreasca, in prima instanta, prin care s-a respins propunerea organelor de cercetare, reprezinta, pentru noi, un prim pas in demonstrarea nevinovatiei si a faptului ca s-a comis o nedreptate. Atat Electroalfa, cat si domnul Gheorghe Ciubotaru vor continua activitatea cu acelasi profesionalism, fermitate in asumarea obligatiilor si corectitudine fata toti partenerii contractuali. De asemenea, pentru a demonstra oricarei institutii publice sau private neimplicarea numelui Electroalfa, respectiv al asociatului Gheorghe Ciubotaru, in nici o activitatecontrara legii, manifestam intreaga disponibilitate pentru continuarea oricaror cercetari care se impun, inclusiv prin punerea la dispozitie a informatiilor si documentelor care vor fi solicitate in acest sens.

Consideram, de asemenea, ca acuzatiile aduse sunt nefondate si vom intreprinde toate eforturile pentru a proba nevinovatia si pentru a demonstra neimplicarea noastra in nicio activitate ilicita.

Contractele la care se face referire in comunicatul DNA din data de 05.06.2014 au fost castigate printr-o procedura de licitatie electronica, transparenta, organizata pe SEAP. La licitatie s-au prezentat mai multe companii, criteriul de selectie fiind pretul cel mai mic.

 Grupul Electroalfa si-a castigat un nume prin  munca si seriozitate zi de zi, bucurandu-se de aprecierea partenerilor pentru produse fiabile, tehnologii moderne, solutii inteligente. Electroalfa este producator  de echipamente electrice si un antreprenor activ pe piata energiei, interactionand cu reprezentantiicompaniilor  si institutiilor  din domeniu. In acest context, asocierile si speculatiile sunt  usor de facut, desi in cei 23 de ani de activitate, nici Electroalfa, ca agent economic, şi nici Gheorghe Ciubotaru, ca persoana fizica, nu au fost implicati in vreun scandal public, fie el politic sau economic. 

Electroalfa multumeste celor ce i-au fost alaturi si celor care au pus mai presus de toate prezumtia de nevinovatie a domnului Gheorghe Ciubotaru. Electroalfa va continua proiectele demarate, investitiile si strategia de dezvoltare pe piata nationala si internationala, pentru a demonstra ca si in Romania se poate face performanta.

 

2 thoughts on “Comunicat Electroalfa: S-a comis o nedreptate. Acuzaţiile sunt nefondate

  1. Ce e mă credeti ca asta a fost corect…A uitat când fura noaptea de la Electrocontact de la etajul2???????ca de acolo s a imbogatit.ca îl treceau altui la facultate cat de prost era….puscarieeeee

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *