VIDEO! Vezi imaginile surprinse de camerele de supraveghere cu accidentul patronului tipografiei Ria

accident viorel hritcuImagini incredibile surprinse de camerele de supraveghere video, în noaptea de marţi spre miercuri. BotoşaniNews vă prezintă momentul în care patronul de la tipografia Ria a lovit cu bicicleta o fântână arteziană.

Viorel Vasile Hriţcu era însoţit de fiul său, în vârstă de 13 ani. Imaginile arată cum cei doi coborau Pietonalul Unirii, iar la un moment dat, într-un mod inexplicabil, omul de afaceri nu ocoleşte fântâna arteziană, intră cu bicicleta în ea şi este aruncat în mijlocul acesteia, fiind zdrobit la cap.

Copilul lasă repede bicicleta, sare în ajutorul tatălui său şi cheamă imediat ambulanţa. Din păcate, nimeni nu a mai putut face nimic pentru a-l salva.

like facebookPatronul uneia dintre cele mai cunoscute tipografii din Botoşani a murit, în noaptea de marţi spre miercuri, după un stupid accident de bicicletă. Patronul tipografiei Ria mergea cu bicicleta pe Pietonalul Unirii, însă, la un moment dat, din motive încă necunoscute, a lovit o fântână arteziană.

Viorel Vasile Hriţcu, în vârstă de 46 de ani, a fost aruncat cu capul de betonul fântânii.

El a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati, însă, cu toate acestea, nu a mai putut fi salvat.

VEZI VIDEO!!!

One thought on “VIDEO! Vezi imaginile surprinse de camerele de supraveghere cu accidentul patronului tipografiei Ria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *