Medicii au încremenit când au ajuns la faţa locului, la accidentul suferit de patronul de la tipografia Ria

fantana arteziana lumanari vasile viorel hritcu1Scene desprinse din filme de groaza la locul unde a căzut patronul de la Tipografia Ria. Cadrele medicale, care au ajuns în noaptea de marţi spre miercuri pe Pietonalul Unirii la fântâna arteziană unde s-a izbit Viorel Vasile Hriţcu, susţin că acesta avea faţa efectiv zdrobită cu multiple fracturi.

Şi miercuri dimineaţă, urmele impactului erau vizibile la fântâna arteziană, iar în interiorul construcţiei erau mai multe bălţi de sânge.

like facebookMedicii l-au găsit în stop cardio respirator, l-au preluat şi l-au dus la Spitalul Judeţean Mavromati, iar timp de o oră s-a încercat resuscitarea lui, însă fără nici un rezultat.

„Pacientul a suferit un traumatism cranio facial deosebit de grav, multiple fracturi, plăgi, fracturi dentare. S-a încercat resuscitarea mai bine de 60 de minute, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic”, a declarat medicul Petre Rădăuceanu, şeful UPU.

Patronul tipografiei Ria mergea cu bicicleta pe Pietonalul Unirea, însă, la un moment dat, din motive încă necunoscute, a lovit o fântână arteziană.

Viorel Vasile Hriţcu, în vârstă de 46 de ani, a fost aruncat cu capul de betonul fântânii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *