Ovisim ar putea rămâne fără supermarketul cumpărat de la Aldi Livi

supermarket ovisim botosani2Firma Ovisim Botoşani, cea care deţine lanţul de magazine cu acelaşi nume, ar putea rămâne fără spaţiul achiziţionat, în ianuarie 2013, de la Aldi Livi.

Lichidatorul firmei Aldi Livi a somat Ovisim că foloseşte ilegal o parte din spaţiul comercial de pe Calea Naţională 86.

Practic, supermarketul este compus din două spaţii comerciale alăturate, iar, în momentul în care a preluat afacerea, patronul Ovisim, Emil Huţu, a cumpărat de la fostul proprietar al Aldi Livi, Ioan Panţîru, doar unul dintre spaţii.

supermarket ovisim botosani2Acum, lichidatorul, Specialists Trust Insolvency S.P.R.L, a sos la vânzare „extindere spatiu comercial cu suprafata de 82 mp si amenajare rampa acces persoane cu handicap cu suprafata de 2.230 mp”, la un preţ de 384.900 lei, fără TVA.

În plus, lichidatorul a atras atenţia Ovisim că foloseşte ilegal spaţiul comercial care nu îi aparţine, propunându-i chirie.

like facebook„Practic, noi am putea construi un perete despărţitor între cele două spaţii comerciale şi am putea face ca supermarketul să rămână fără suprafaţa care include şi casele de marcat, dar şi rampa de acces„, a declarat, pentru BotosaniNews, reprezentantul lichidatorului.

Spaţiul socs la vânzare este ipotecat în favoarea Banc Post.,

One thought on “Ovisim ar putea rămâne fără supermarketul cumpărat de la Aldi Livi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *